consecințele bombardării Cernigovului de către ocupanții ruși/foto Unian, Arsen Petrov consecințele bombardării Cernigovului de către ocupanții ruși/foto Unian, Arsen Petrov

Primarul orașului Chernihiv, Vladislav Atroshenko, a spus că dorește să demonstreze tendința de reconstrucție a orașului înainte de sfârșitul ostilităților, astfel încât oamenii să poată vedea viitorul în Chernihiv.

ca rapoarte corespondent UNIAN, el a spus acest lucru astăzi, în timpul unei conferințe de presă.

“Cea mai importantă sarcină pe care o experimentez, pe baza experienței mele de viață, a experienței șefului și a experienței Primarului, este să arăt tendința de reconstrucție a orașului cât mai curând posibil, fără a aștepta sfârșitul ostilităților active, astfel încât oamenii să o poată vedea și să vadă viitorul în Chernihiv”, a spus Atroshenko.

Pentru a găsi parteneri și investitori, Atroshenko a vizitat Forumul Economic Mondial de la Davos. În opinia sa, este imposibil să se construiască o relație fără contact vizual, deoarece întâlnirile personale sunt extrem de importante.

“Răspunzând la întrebarea dacă merită să mergi în Europa, aș spune că trebuie să fii acolo tot timpul, sunt condiționat, desigur, spun. Cine va fi primul care va comunica, cine va fi primul care va dezvolta aceste contacte, atunci primul va primi anumite subvenții sau o anumită asistență de-a lungul unei linii sau a alteia. Acest lucru este extrem de important, fără a aștepta ca statul să poată aloca fonduri substanțiale pentru restaurarea Chernihiv, atrage încă unele fonduri, să zicem, de la municipalități sau bugetele din alte țări”, a explicat primarul din Chernihiv.

Atroshenko a spus că vizita sa personală la Davos a adus Chernihiv 500 de mii de dolari în sprijinul guvernului Taiwanului. Potrivit primarului, aceste fonduri sunt planificate să fie direcționate către probleme prioritare pentru oraș, ceea ce va permite ca sezonul de încălzire și anul școlar să înceapă la timp pentru școlari.

În plus, orașul gemene German Chernihiv Memmingen a colectat ajutor pentru orașul ucrainean în valoare de 152 de mii de euro. Aceste fonduri sunt planificate să fie utilizate pentru achiziționarea unei mașini germane de colectare a gunoiului.

reamintim că Ministerul de Interne nu respinge posibilitatea de încercările Rusiei de a ataca Kiev și Chernihiv.

Help projectSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.