un ofițer de servicii speciale a prezis dacă războiul din Ucraina s-ar putea încheia anul acesta/foto facebook.com/kommander.nord /Un ofițer de servicii speciale a prezis dacă războiul din Ucraina s-ar putea încheia anul acesta/foto facebook.com/kommander.nord /

Ucraina nu va pune capăt războiului cu Rusia până la sfârșitul anului 2022, având mijloacele și forțele pe care le are acum.

Federația Rusă a ajuns într-o astfel de situație încât nu poate face un pas înapoi, a declarat colonelul serviciului de securitate al Ucrainei, Adjunctul poporului și apărătorul aeroportului Donetsk (“cyborg”) Roman Kostenko, care luptă împotriva rușilor, într-un interviu acordat jurnalistului Dmitry Gordon.

“…Ei (ruși-Ed.) au făcut planuri mari, dar nu au nici o cale de întoarcere, pentru că pur și simplu se distrug ca jucător internațional… Dacă dau un spate, nimeni nu le va lua în considerare”, a spus sursa.

adjunct al Poporului a adăugat că adversarii ” va face totul pentru a pune presiune pe.”

Potrivit acestuia, partea ucraineană, împreună cu partenerii săi, are șansa “să se asigure că Rusia nu realizează acest lucru și, în cele din urmă, cade din acest joc internațional.”

“…Nu vom termina până la sfârșitul anului (războiul cu Rusia – Ed.) cu forțele și mijloacele pe care le avem acum…”,- a prezis “cyborg”.

Anterior, Roman Kostenko a spus că conducerea Federației Ruse a decis acum să împingă LDPR în Ucraina, astfel încât inamicul a tras o mulțime de forțe și mijloace către Donbass, iar după bătălia din estul Ucrainei se vor lupta pentru sud.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *