Danilov este mai mult decât încrezător că Ucraina își va întoarce Teritoriile /foto UNIANDanilov este mai mult decât încrezător că Ucraina își va întoarce Teritoriile/foto UNIAN

Rusia este, evident, gata să-și sacrifice trupele de dragul unor câștiguri teritoriale minore, astfel încât a devenit mai dificil pentru Ucraina să dețină poziții.

Acest lucru a fost declarat de secretarul Consiliului Național de securitate și apărare Alexey Danilov într-un interviu acordat Financial Times.

Potrivit acestuia, partenerii occidentali au jucat deja un rol decisiv în descurajarea blitzkrieg-ului inițial al Rusiei.

Danilov și-a exprimat, de asemenea, încrederea că afluxul de arme cu rază mai lungă și de calibru mai mare va continua până când Ucraina va învinge Rusia.

“Rusia este o țară mare ca mărime și are o mulțime de furaje de tun care sunt trimise aici. Și acest proces (de victorie asupra Rusiei, – UNIAN), nu poate fi foarte rapid”, a spus Danilov.

El a adăugat, de asemenea, că “sunt mai mult decât încrezător că ne vom întoarce Teritoriile.”

Citește și:  armata rusă încearcă să restrângă avansul APU către Statul Major Belgorod Armata rusă încearcă să restrângă avansul APU către Statul Major Belgorod contraatacurile APU din Severodonetsk vor lăsa vulnerabile alte poziții rusești-ISW Contraatacurile APU din Severodonetsk vor lăsa alte poziții ale rușilor vulnerabile-ISW  AFU a confirmat lichidarea generalului maior Rus Kutuzov: ceea ce se știe despre el AFU a confirmat lichidarea generalului maior Rus Kutuzov: ceea ce se știe despre el

După cum a raportat Unian, potrivit lui Alexey Danilov, pentru o contraofensivă și eliberarea completă a teritoriilor ocupate temporar de Rusia în sudul și estul Forțelor Armate ale Ucrainei, este necesar să se formeze șase noi brigăzi de 25.000 de soldați.conform estimărilor sale, Ucraina, cu ajutorul unor noi unități vor fi în măsură să se întoarcă toate teritoriile ocupate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.