inamicul lovește Odessa, Vinnytsia și alte orașe din Ucraina cu rachete/foto Unian, Alexander GimanovInamicul lovește Odessa, Vinița și alte orașe din Ucraina cu rachete/foto UNIAN, Alexander Gimanov

Rusia a început să lovească orașele pașnice din Ucraina cu rachete mai intens. Ocupanții sunt de așteptare teroare pentru un motiv. Cu atacuri cu rachete, țara agresoare vrea să semene deznădejde în rândul ucrainenilor și să intimideze partenerii noștri occidentali.

analistul politic Pyotr Oleshchuk a declarat canalului 24 despre acest lucru.

Potrivit acestuia, în ultimele săptămâni puteți vedea că Federația Rusă comite pur și simplu teroare. Ocupanții înțeleg că nu vor putea câștiga. Dictatorul și-a dat seama, de asemenea, că nu va putea prelua întreaga noastră țară. Prin urmare, teroarea rachetelor a început, demonstrând disperarea Federației Ruse.

Oleshchuk spune că țara agresoare nu mai are iluzii despre victorie. Acum, Federația Rusă se bazează doar pe intimidarea ucrainenilor.

“Pentru a forța Ucraina să se predea într-un alt mod. În special, prin terorizarea cetățenilor ucraineni pentru a semăna panică și deznădejde, precum și prin presiunea asupra partenerilor occidentali ai Ucrainei de a refuza sprijinul”, a dezvăluit expertul planul ocupanților.

Citește și:  țările care blochează cel mai activ activele rusești sunt numite Țările care blochează cel mai activ activele rusești sunt numite  APU a dat o lovitură serioasă în spatele adânc al ocupanților din Regiunea Luhansk - OVA APU a dat o lovitură serioasă în spatele adânc al ocupanților din Regiunea Luhansk-OVAPrimarul din Melitopol a raportat explozii puternice în apropierea orașului Primarul din Melitopol a raportat “explozii puternice” în apropierea orașului

anterior, UNIAN a raportat deja că Rusia a mutat un număr semnificativ de nave de la Sevastopol la Novorossiysk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *