Ocupanții ruși continuă să bombardeze orașe, să omoare civili și să distrugă infrastructura civilă. De exemplu, noaptea trecută inamicul a atacat continuu Rubezhnoye. Drept urmare, 27 de case au luat foc, iar în unele locuri străzi întregi. Războiul din Ucraina a afectat chiar și navele Panameze din Marea Neagră, la care au tras și teroriștii lui Putin. Nu există convenții internaționale și reguli morale de război pentru ei.

Potrivit Reuters, în timpul războiului, armata rusă a lovit trei nave sub pavilionul Panama. Acestea sunt navele Namura Queen, Lord Nelson și Helt. Unul dintre ei s-a scufundat ca urmare a pagubelor primite, iar celelalte două rămân pe linia de plutire, dar au nevoie de reparații.

“Știm că trei dintre navele noastre au fost atacate de rachete rusești, dar toți membrii echipajului sunt în siguranță, am avut pagube materiale”, a declarat Noriel Arauz, administratorul Autorității Maritime Panama.

El a adăugat, de asemenea, că există încă zece nave emblematice Panameze în Marea Neagră. Navele nu pot părăsi regiunea din cauza flotei rusești.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Puteți fi, de asemenea, noutăți zatsikaviti:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.