inamicul a tras astăzi asupra lui Nikolaev de pe teritoriul capturat al regiunii Kherson/foto t.me/senkevichonline Inamicul a tras astăzi asupra lui Nikolaev de pe teritoriul capturat al regiunii Kherson/foto t.me/senkevichonline bombardarea de astăzi a lui Mykolaiv a fost efectuată de ocupanții ruși din teritoriile ocupate din Regiunea Herson.

Acest lucru a fost raportat de primarul Nikolaev Alexander Senkevich.

“…Rashiștii au lovit Mykolaiv cu sisteme S-300 și MLRS de pe teritoriul regiunii Kherson ocupate temporar”, a spus el.

Potrivit primarului, o casă cu două etaje a ars la pământ, iar daunele cauzate de șrapnel și unda de șoc au fost înregistrate în clădirile din apropiere.

în plus, într-o altă clădire cu cinci etaje, coada rachetei a străpuns suprapunerea de la 5 la 3 etaje.

“Clădirea uneia dintre școlile Nikolaev este complet distrusă. De asemenea, ferestrele și ușile sunt sparte în alte clădiri ale instituției. Două spitale au fost, de asemenea, avariate. Ferestrele au fost sparte în ele, iar tavanul s-a prăbușit în unele camere. Distrugere similare în incinta băncii și Oficiul Poștal, ” – a spus Senkevich.

El a precizat că transportul public a fost deteriorat și în urma bombardamentelor – 5 troleibuze nu pot fi restaurate.

“Rachetele au lovit și teritoriul întreprinderii de pescuit. Clădirile și transportul au fost distruse acolo…”,- a adăugat primarul.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că dușmanii au tras asupra lui Nikolaev pe 12 iulie, după bombardament, 24 de cratere din rachete au fost găsite în oraș. În urma noului bombardament, 12 persoane au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *