Rashists continuă să lanseze greve de rachete/foto Vyacheslav Chaus Rashists continuă să lanseze greve de rachete/foto Vyacheslav Chaus

Greva rachetelor rusești din regiunea Chernihiv a căzut pe un obiect situat în apropiere de Priluk.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Chernihiv Ova Vyacheslav Chaus după ce a vizitat Districtul Prilutsky.

potrivit șefului OVA, muniția a fost detonată la instalația în care au lovit rachetele.

“Nu există victime totale în rândul populației civile. Oamenii au fost evacuați din patru sate apropiate de locurile de “sosiri” din cauza pericolului de răspândire a focului. Acum focul este localizat.Evacuații se vor întoarce mâine la casele lor. Între timp, ofițerii de aplicare a legii vor monitoriza ordinul, astfel încât să nu existe jafuri”, a informat Chaus.

Citește și:  rușii planifică anexarea legală a teritoriilor ocupate înainte de septembrie-Andryushchenko Rușii plan anexarea legală a teritoriilor ocupate până în septembrie-Andryushchenko  sediul central, un depozit cu muniție și echipamente ale ocupanților au fost distruse în regiunea Harkov (video) Sediul central, un depozit cu muniție și echipamente ale ocupanților au fost distruse în regiunea Harkov(video)  ocupanții își întăresc trupele în direcția Krivoy Rog-Statul Major General ocupanții își întăresc trupele în direcția Krivoy Rog – Statul Major General

Echipele de electricieni lucrează la restaurarea liniilor electrice (liniile 10 și 0,4 kW), conexiunea abonaților va începe mâine dimineață după întoarcerea rezidenților.

“Toate serviciile, APU și autoguvernarea locală au funcționat armonios”, a rezumat președintele OVA.

 fotografie Vyacheslav Chaus fotografie Vyacheslav Chaus

După cum a raportat UNIAN, la ora 13:15 inamicul a lansat un atac cu rachete asupra Priluki. Au fost înregistrate” sosiri ” de 3 rachete.

În satele de lângă Priluk-Check – in, Petrovsky, Tikhoe și Sukhostavets-evacuarea a fost anunțată din cauza amenințării cu focul.

înainte de război, până la 1400 de oameni locuiau în aceste așezări, acum – mai puțin. Aproximativ 1.000 de localnici intenționau să evacueze.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.