militarii ruși fug din ce în ce mai mult din armată  screenshot din videoclip militarii ruși fug din ce în ce mai mult din armată screenshot din videoclip

Soldații fug din armata rusă în ciuda amenințărilor cu execuții și pedepse.

Acest lucru este evidențiat de numeroasele conversații telefonice ale ocupanților ruși, care sunt interceptate de SBU. 

“Băieții iau și pleacă deja. Brigada noastră va fi desființată oricum, pentru că mulți oameni au renunțat. Aici, de exemplu, o persoană pleacă după expirarea contractului… el sare în Kamaz, iar după el încă 8 oameni Sar, care vor să renunțe la ei înșiși pentru nerespectare. Și pur și simplu merg, pe scurt, și renunță. Și așa, în mod constant”, i-a spus ocupantul soției sale.

Citește și:  constant presat: un jurnalist a povestit despre pedeapsa pentru refuzenicii din armata rusă “Constant presat”: jurnalistul a vorbit despre pedeapsa pentru “refuseniks” în armata rusă  pentru cine luptăm?: ocupanții se plâng de însușirea salariilor lor în Rusia (audio) ” pentru cine luptăm?”: ocupanții se plâng de însușirea salariilor lor în Rusia (audio)

El speră că i se va permite să se întoarcă acasă la sfârșitul lunii mai – chiar la sfârșitul celor 90 de zile pentru care se presupune că este proiectată “operațiunea specială”. 

“La urma urmei, fiecare zi de ședere în Ucraina pentru ruși este un risc de a intra pe lista “două sutimi”, care are deja peste 29,5 mii”, a remarcat SBU.

după cum a raportat UNIAN, pe 25 mai, SBU a publicat o interceptare în care ocupanții au discutat că armata ucraineană distruge elita armatei ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.