explozii puternice au tunat în Mykolaiv/fotografia lui Nikvety explozii puternice au tunat în Mykolaiv/fotografia lui Nikvety

Dimineața, explozii puternice au tunat în Nikolaev.

primarul Nikolaev Alexander Senkevich a raportat despre asta în telegrama sa.

“Aproximativ patru dimineața explozii puternice au tunat în Nikolaev. Două districte ale orașului au fost incendiate. Avem informații preliminare despre deteriorarea clădirilor rezidențiale dintr-o zonă și un incendiu în alta”, a spus el.

Senkevich a menționat că acum alarma de aer sună din nou în oraș și i-a îndemnat pe toți să rămână acasă.

Citește și:  Rusia poate lovi Crimeea cu rachete-prognoză Rusia ar putea lovi Crimeea cu rachete-Prognozajurnalistul a descris starea actuală a Donetsk cu o fotografie elocventăjurnalistul a descris starea actuală a Donetsk cu o fotografie elocventă

La rândul său, șeful administrației militare regionale Mykolaiv Vitaly Kim în telegramă a confirmat grevele asupra orașului.

“În jurul orei 04:00 și după ora 06: 00, pe 4 August, explozii puternice au tunat în Nikolaev. Două cartiere ale orașului au fost incendiate”, se arată în raport.

Conform informațiilor preliminare, clădirile rezidențiale au fost deteriorate – ferestrele au fost scoase și acoperișul a fost deteriorat. În plus, una dintre rachete a lovit carosabilul, cealaltă a lovit trotuarul.

Citește și:  Forțele Speciale din Belarus sunt testate pentru pregătirea în luptă - Statul Major General Forțele speciale din Belarus sunt testate pentru pregătirea de luptă-Statul Major General  ocupanții folosesc Zaporozhye NPP pentru a intimida Vest-analiști ocupanții folosesc Zaporozhye NPP pentru a intimida Vest – analiști

După cum a raportat UNIAN mai devreme, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, trupele rusești se concentrează pe capturarea Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

După ce forțele armate ucrainene i-au îndepărtat pe ocupanți de Nikolaev, iar ocupanții și-au dat seama că planul lor de a captura orașul a eșuat, ei trag în mod constant asupra civililor dintr-o varietate de arme. 

Deci, pe 2 August noaptea, invadatorii ruși au tras în două districte din Nikolaev. Conform datelor preliminare, una dintre ele a fost trasă cu patru rachete MLRS “Smerch”, iar cealaltă cu opt rachete S-300.

În plus, pe cer peste regiunea Mykolaiv, apărătorii ucraineni au doborât patru rachete de croazieră rusești de tip X. ulterior, comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că opt rachete au fost trase asupra țării noastre din nordul Mării Caspice. Rusia a folosit bombardiere strategice Tu-95 (Tu-160). Șapte rachete inamice au fost doborâte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.