Rusia mobilizează debitorii și pensia alimentară/foto de REUTERS

Datorită lipsei totale de reaprovizionare a rezervei armatei de luptă, ocupanții recurg la noi forme de “mobilizare”ascunsă.

Acest lucru este raportat pe Facebook de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al țării.

Astfel, Parchetul Federației Ruse caută în mod intenționat persoane care au probleme cu plata împrumuturilor, pensiei alimentare și a altor datorii. În același timp, numărul acestor persoane crește progresiv, ținând cont de consecințele pentru economia rusă din sancțiunile impuse.

În special, astfel de propuneri au început să fie distribuite pe teritoriul Republicii Tatarstan, în Pyatigorsk, Rostov-on-Don și Caucazul de Nord.

În plus, ocupanții continuă să “recruteze” persoane care au probleme cu legea – infractorilor li se oferă o amnistie completă în schimbul participării la ostilitățile din Ucraina.după cum știți, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina nu exclude că mobilizarea deschisă va începe în Federația rusă pentru a continua războiul din Ucraina. Toate rezervele de trupe care au fost formate de Rusia pentru prima grevă împotriva Ucrainei au fost deja introduse pe teritoriul statului nostru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.