Rusia se așteaptă să folosească experiența războiului în Siria în Ucraina/foto REUTERSRusia de așteptat să folosească experiența de a purta război în Siria, în Ucraina/foto de REUTERS

Prin lansarea unei invazii militare pe scară largă a Ucrainei, Rusia a demonstrat degradarea completă a armatei sale.

Istoricul militar Mikhail Zhirokhov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat UNIAN.

“Putem vorbi despre degradarea armatei ruse chiar și la nivelul personalului și generalilor care nu s-au dezvoltat, dar au făcut concluzii eronate din războaiele locale din ultimii ani. Singura experiență de luptă pe care o au este războiul din Siria. Acolo, luptele s-au desfășurat împotriva unui inamic slab în condiții de depozitare a deșeurilor. Și această experiență a fost transferată în războiul cu Ucraina”, a remarcat expertul.potrivit istoricului, Rusia nu a luat în considerare progresul tehnic și aceasta a fost principala sa greșeală.

“Arta lor operațională și tactică a devenit osificată la un moment dat. Nu s-au dezvoltat și nu au văzut o descoperire tehnologică. Acum, aeronavele fără pilot și alte tipuri de arme încep să-și joace rolul. Prin urmare, din punct de vedere militar, atacul asupra Ucrainei din 24 Februarie de către forțele cu care Federația Rusă a efectuat-o a fost lipsit de sens. Două sute de mii de oameni din șapte zone operaționale sunt doar un “frotiu” cu un strat subțire. Cu toate acestea, obiectivele politice au fost stabilite înaintea armatei”, a menționat expertul.

Citește și:  Rusia a calculat greșit când a pariat pe o ofensivă a tancurilor-expert militar Rusia a calculat greșit când a făcut un pariu pe un tanc ofensiv-expert militar sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată: dezvăluirile unui voluntar care a fost capturat în Butch “Sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată”: dezvăluiri ale unui voluntar care a trecut prin captivitate în Butch  expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Lend-lease pentru Ucraina va fi diferit de ajutorul din timpul celui de - al Doilea Război Mondial-expert Lend-lease pentru Ucraina va fi diferit de asistență în timpul al Doilea Război Mondial – expert

război în Ucraina:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

“Captivitatea rusă și Buryat sunt condiții complet diferite” – voluntar, supraviețuitor al Butch

” aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească ” – un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Bucha

“rușii au băut și au jefuit, iar Buryats au băut și au ucis”-un martor ocular despre ocupația lui Bucha

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.