Putin este unul dintre acești oameni/REUTERS foto

Doar președintele rus Vladimir Putin și ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, susțin în mod direct continuarea unui război pe scară largă cu Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de șeful Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, în aerul unuia dintre canalele ucrainene.

“Au început mari probleme în cadrul conducerii politico-militare a Rusiei. De fapt, acum există doar două persoane care sunt direct în favoarea continuării războiului. Toți ceilalți încearcă să o oprească”, a subliniat el.

“Două persoane sunt absolut deschise în favoarea continuării războiului-Putin și Shoigu. Chiar și generalii Federației Ruse sunt în mare parte împotriva ei”, a adăugat Budanov.

Războiul din Ucraina 2022

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.