ocupantul nu s-a abținut și i-a spus prietenei sale despre pierderile grele din unitate/captură de ecranocupantul nu s-a abținut și i-a spus prietenei sale despre pierderile grele din unitate/captură de ecran

Ocupantul rus din grupul inamic transferat sub stafide, într-o conversație cu un prieten, a recunoscut pierderile grele ale armatei în luptele cu AFU.

Acest lucru este menționat într-o altă înregistrare audio interceptată de informații.

Pentru ca locuitorii locali să nu informeze trupele ucrainene despre locația echipamentului inamic, ocupanții au distrus chiar și turnurile de comunicații mobile.

“Toate turnurile sunt peste * interdicții . .. A fost o luptă cu hoh * mi. Pe scurt, toate turnurile s-au terminat*Bali, camerele s-au terminat* Bali, totul pentru ca coloanele să nu ardă.”

ocupantul nu a putut rezista și i-a spus prietenei sale despre pierderile grele din unitate.

“Pe scurt, suntem 10 dintre noi rămași din companie. Au fost 107 persoane, iar 10 au rămas. Patru dintre ei au plecat, au mai rămas șase dintre noi. Doar eu am rămas din primul pluton. în primul pluton erau 22 de persoane”, a spus armata rusă.

Ocupantul însuși a remarcat că a primit o contuzie și se pregătea pentru o nouă ofensivă sub stafide:”urechea stângă a refuzat, bine, plină de f * pa.” 

La cererea rusoaicei de a se întoarce acasă cât mai curând posibil, el a spus că este puțin probabil să reușească, având în vedere pierderile recente ale grupului său: “timp de două zile, al 752 – lea a avansat pe cc * * pow-și 25 de băieți tocmai au murit!… Am scos, pe scurt. Carne tocată completă… Și ceea ce vă spun la știri-nu credeți, nu credeți, este un f***complet.”

Citește și:  ajustarea a fost imensă: Gaidai a povestit despre trădători - lumea rusă “Ajustarea a fost uriașă”: Gaidai a spus despre trădători – “zhdunii lumii rusești”  APU a distrus Divizia de artilerie a obuzierelor, personalului, echipamentelor și BC a ocupanților ruși APU a distrus Divizia de artilerie a obuzierelor, personalului, echipamentelor și BC a ocupanților ruși le este frică de Nimags și contraatacuri ale Forțelor Armate din Ucraina: Gaidai a spus despre starea de spirit a ocupanților le este frică de Nimags și contraatacuri ale Forțelor Armate din Ucraina: Gaidai a spus despre starea de spirit a ocupanților

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia este încă concentrată pe capturarea Donbass. În special, armata inamică își continuă atacurile în direcția centralei termice Uglegorsk și lângă Pokrovsky.

În sud, Forțele Armate ale Federației Ruse încearcă să perturbe acțiunile contraofensive ale Forțelor Armate ale Ucrainei-introduc noi rezerve pentru a – și apăra pozițiile. Apărătorii ucraineni au respins cu succes încercările de asalt ale inamicului.

Potrivit experților Institutului pentru studiul războiului, rușii nu au putut să-și sporească progresul după ce au părăsit pauza operațională. Trupele rusești continuă să facă atacuri minore în nord-vestul Slavyansk și în jurul zonei Seversk și Bakhmut, fără a captura un singur teritoriu semnificativ.

Lipsa atacurilor terestre de succes în afara zonelor Slavyansk, Seversk și Bakhmut este în concordanță cu evaluarea ISW că ofensiva rusă este probabil să se încheie fără capturarea Slavyansk sau Bakhmut.

După cum spune articolul Forbes, săptămânile următoare pot deveni un punct de cotitură în față, iar viitorul războiului va depinde de modul în care se vor dezvolta evenimentele în iulie – August.

APU a eliminat deja 39 de mii de ocupanți și mii de unități de echipament inamic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.