un rezident al ocupat Donetsk a fost capturat și a spus adevărul/screenshot

Un locuitor din Donetsk ocupat a fost capturat de luptători ucraineni și a povestit cum pe 24 februarie a fost mobilizat de pe stradă la “miliția Poporului” din “RPD” și aruncat în luptă fără nicio pregătire.

mesajul video al deținutului a fost publicat de SBU.

“Pe 24 februarie, am fost luat direct de pe stradă, așa cum au spus, pentru a servi în rândurile “miliției poporului”, în ciuda faptului că am spus că am o “rezervă” din proiect (emis la întreprindere). Aproximativ 90 de persoane au fost chemate cu mine. Ei au spus că pentru a obține o imagine a prezenței oamenilor obișnuiți în miliție. De fapt, nimeni nu ne-a învățat. În timpul serviciului, eu personal și cinci persoane am fost abandonate de comandă într-unul din sate în timpul retragerii. Din această cauză, am fost capturat”, a spus el în înregistrare.

“Nimeni nu are nevoie de război, cu excepția lui Putin. Pierderile umane, casele distruse, orașele – nu merită ambițiile sale. Dacă aș avea de ales acum: să iau armele sau să merg la închisoare, aș alege să merg la închisoare”, a adăugat el.

SBU a menționat: “aceasta este ceea ce este – o” lume curgătoare ” … spirite rele pe care cu siguranță le vom expulza din propria noastră țară!”.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *