inamicul distruge toate orașele din Regiunea Donețk și Luhansk/foto facebook.com/pavlokyrylenko.donoda Inamicul distruge toate orașele din regiunile Donețk și Luhansk/fotografie facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

declarațiile liderilor așa-numitului “DNR” despre începutul ofensivei asupra Slavyansk nu corespund realității.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko în emisiunea teletonului de informații.

“Acest lucru nu este adevărat… Forțele noastre armate dețin cu curaj apărarea, inamicul nu a avansat de-a lungul tuturor granițelor. Desigur, ținta lor este Slavyansk și Kramatorsk. Dar pentru a ataca Slavyansk, trebuie mai întâi să treacă acele linii care sunt echipate și unde ne pregătim să le întâlnim”, a spus Kirilenko.

șeful Donetsk OVA consideră că astfel de rapoarte despre Ofensiva asupra Slavyansk sunt făcute în mod intenționat.

“Oricât de false ar fi, dar în mintea unor oameni intenționează să acționeze în așa fel încât acei oameni care locuiesc în Slavyansk să înțeleagă că coloanele de echipamente inamice se vor deplasa deja de-a lungul autostrăzii. Dar ei încă mai trebuie să ajungă la autostradă. Comandamentul Forțelor Armate va comenta în continuare. Dar înțeleg clar ce vom face. Suntem cu toții împreună și, de asemenea, cu fortificații echipate. Vom vedea mai departe”, a spus Kirilenko.

Șeful Donetsk OVA a remarcat tactica inamicului rus în raport cu Slavyansk.

“Inamicul distruge toate orașele din regiunile Donețk și Luhansk. Nu-și vor schimba tactica. Dar pentru a intra în oraș, există anumite trăsături peisagistice și de relief ale granițelor și înțelegem foarte bine acest lucru. Înțelegem cât de mult este inamicul, înțelegem că el nu se va opri la nimic cel puținpentru a raporta că au intrat în aceste orașe. Dar, acesta este pământul nostru și vom sta atâta timp cât este necesar până când îi vom distruge pe toți”, a subliniat Kirilenko.

după cum a raportat UNIAN, rușii caută puncte slabe în apărarea Severodonetsk și se pregătesc pentru o ofensivă asupra Slavyansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.