Severodonetsk deține apărarea, dar Rashiștii distrug locuințele și infrastructura/foto REUTERS

Forțele de ocupație ruse au tras la un magazin din Severodonetsk, Regiunea Luhansk, sunt morți și răniți.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare-civile regionale Luhansk, Serghei Gaidai, pe rețeaua socială Facebook.

“O repetare a incidentului de ieri în supermarket Kharkiv. Invadatorii au intrat într-un magazin din Severodonetsk. Sunt morți și răniți, numărul este specificat”, a spus Gaidai.

“orcii iau cinic viața ucrainenilor! Am intrat în coadă intenționat! Oamenii au venit doar pentru cumpărături…”,- a adăugat el.

Amintiți-vă că în Severodonetsk, Regiunea Luhansk, rashiștii distrug în mod deliberat depozitele angro cu alimente. Ei au reușit să deterioreze afacerile locale, dar autoritățile au asigurat că locuitorii orașului vor fi cu alimente, deoarece oferta este stabilită.

În total, 14 incendii au avut loc în Regiunea Luhansk în ultima zi din cauza invaziei rusești. Aproximativ 25 de obiecte au fost deteriorate, inclusiv două apartamente multiple și 16 clădiri rezidențiale private, un spital pentru copii din Severodonetsk, o școală din Rubezhnoye, un depozit de alimente, dependințe, garaje, facilități de infrastructură.între timp, pierderile forțelor de ocupație Ruse în forța de muncă în timpul războiului se ridică deja la aproximativ 15,3 mii de oameni. De asemenea, din 24 februarie, armata ucraineană a doborât 99 de avioane și 123 de elicoptere.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.