Statul Major General al Armatei Ucrainei a raportat despre Ofensivele greșite ale inamicului/fotografie facebook.com/GeneralStaff.uaStatul Major General al Armatei Ucrainei a raportat despre Ofensivele greșite ale inamicului/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Bakhmut, ocupanții ruși au încercat să avanseze în apropierea mai multor așezări și să-i asalteze.

Acțiunile inamicului au fost neprofitabile și” s-au încheiat din nou cu eșecul și pierderea personalului”, spune pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Potrivit acestuia, dușmanii au încercat să asalteze și să atace la Novolugansky, Yakovlevka, Belogorovka și Berestovoye.

“…În direcția Bakhmut, inamicul a bombardat pozițiile trupelor noastre cu mortare, butoi și artilerie rachetă, în special, nu departe de Berestovoye, Vesely, Krasnaya Gora, Vershka, Novoluganskoye, Travnevoye. El a efectuat atacuri cu rachete și aer în zonele Konstantinovka, Novolugansky și Pokrovsky…”,- spune mesajul.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat Ucraina.

Kremlinul a numit acțiunile acoliților săi din Ucraina o ” operațiune specială “care ar fi vizat” demilitarizarea “și” denazificarea ” țării noastre. Ocupanții au bombardat infrastructura militară și civilă, peste 20 de mii de oameni au fost uciși doar în Mariupol, Regiunea Donetsk.

soldații ucraineni au dat o mustrare demnă dușmanilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 17 iulie, aproximativ 38.300 de adversari au fost distruși în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.