prizonierii de război ucraineni sunt torturați în Rusia/foto ua.depositphotos.com

prizonierii de război ucraineni sunt duși în Federația Rusă, unde sunt torturați pentru ” eliminarea informațiilor.”

Potrivit serviciului de presă al Serviciului de securitate al Ucrainei, rușii continuă să încalce grav regulile internaționale pentru tratamentul prizonierilor de război.

“Tortura bărbaților și femeilor ucrainene este pusă în mișcare și continuă chiar și pe teritoriul Federației Ruse, unde sunt scoși pentru a “elimina informațiile”, a menționat Departamentul.

Acest lucru este demonstrat de conversația telefonică interceptată de SBU a ocupantului rus, care se află acum în Ucraina, cu prietenul său-angajat al serviciilor speciale ale Federației Ruse.

bărbatul a povestit despre două persoane reținute care nu au furnizat nicio informație, în ciuda torturii.

Interlocutorul său numește tortura armatei ucrainene un”truc”.potrivit ei, prizonierii de război după” recepție ” merg cu picioarele și brațele rupte.

“Ei bine, este distractiv, este distractiv acolo”, spune femeia.

SBU și-a exprimat speranța că nu se va distra atât de mult atunci când va vorbi despre crimele comise la Tribunalul Internațional.

După cum a raportat UNIAN, încălcând Convenția de la Geneva din 1949, țara ocupantă ține soldați ucraineni captivi în coloniile regimului general fără a transforma închisorile în lagăre de prizonieri de război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.