Se stabilește că Pilantov locuiește în Pskov/photo UPSe stabilește că Pilantov locuiește în Pskov/foto sus

Ocupantul rus, care a fost angajat în jafuri în Irpen, a făcut o fotografie pe Polaroid și a lăsat o fotografie sub covorul unui apartament jefuit, poate fi Pavel Pilantov, în vârstă de 25 de ani.

Acest lucru este raportat de publicația “povești importante”.

Potrivit publicației, acesta este Pavel Pilantov, în vârstă de 25 de ani, originar din orașul Kandalaksha (regiunea Murmansk).

Citește și:  inteligența artificială a găsit un soldat rus care și-a aruncat fotografia în Irpen Inteligența artificială a găsit un soldat rus care și-a aruncat fotografia în Irpen un soldat rus a jefuit un apartament în Irpen și și-a lăsat fotografia ca suvenir gazdei Un soldat rus a jefuit un apartament în Irpen și și-a lăsat fotografia” ca suvenir ” gazdei Irpen a fost vizitat de premierul Finlandei (foto) Irpen a fost vizitat de Prim-Ministrul Finlandei (foto)

Pilantov s-a angajat în canotaj, este laureat al Premiului Guvernului de la Sankt Petersburg “pentru obținerea unor rezultate sportive înalte la competițiile sportive oficiale internaționale și rusești”.

S-a stabilit că Pilantov locuiește în Pskov și servește în Regimentul 104 de asalt aerian al Gărzilor (unitatea militară 32515): în Martie, acest regiment, printre altele, a fost angajat în curățarea Irpen, Bucha și a altor așezări din regiunea Kiev.

“Înregistrarea apartenenței lui Pavel Pilantov la una dintre aceste divizii este conținută în baza de date scursă a Executorilor Judecătorești. Nu este primul an în care încearcă să colecteze datorii de la Pilantov — la împrumuturi, pentru comunicare etc. — în valoare de peste 70 de mii de ruble. Executorii judecătorești din regiunile Pskov și Novgorod îl caută”, spune articolul.

Tatăl lui Pilantov a refuzat să comenteze aceste informații. “Un jurnalist? Du-te dracului!”- a spus el.

Astfel, publicația respinge cuvintele ministrului transformării digitale din Ucraina Mikhail Fedorov, care pe 26 mai a susținut că autorul fotografiei a fost un rezident din Rostov Nikita Tretyakov.

Publicația notează, de asemenea, că autorul fotografiei Polaroid are ochi întunecați, precum Pilantov, și nu ușori, precum Tretyakov. În plus, rezidentul Rostov a continuat să conducă rețelele de socializare, iar Pilantov nu și-a actualizat pagina VKontakte din 12 aprilie.

“Mai mult, pe 3 mai, Tretyakov era acasă în regiunea Perm — a făcut o pictură murală în memoria unui prieten care a murit de cancer”, spune articolul.

În plus, sora lui Tretyakov, Polina Kazarinova, a spus că fratele ei nu a servit în armată de câțiva ani și nu a părăsit țara în 2022.

Fotografie în apartamentul jefuit:

Un soldat rus din Irpen a jefuit un apartament și și-a lăsat fotografia gazdei “ca un suvenir O femeie a găsit accidental o fotografie făcută pe Polaroid sub covorul din apartamentul ei.

pe 26 mai 2022, șeful Ministerului Finanțelor, Mikhail Fedorov, a anunțat că inteligența artificială a găsit un soldat rus care și-a aruncat fotografia în Irpen.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.