există o situație dificilă în Trostyanets

un incendiu la scară largă a izbucnit în Trostyanets din regiunea Sumy, care nu poate fi stins din cauza bombardamentelor și luptelor de stradă.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky într-un mesaj video în urma rezultatelor din 22 martie.

“Ieri și astăzi, luptele continuă în comunitatea Trostyanets – acesta este cel mai fierbinte punct al regiunii Sumy… Un incendiu foarte mare a început în Trostyanets, așa că facem apel la toți locuitorii orașului: vă rugăm să închideți ferestrele, poate fi mult fum și vă aflați în adăposturi, deoarece există bătălii de stradă și bombardamente de artilerie”, a spus el.

șeful OVA a adăugat că focul nu a fost încă stins din cauza faptului că luptele și bombardamentele continuă.

Potrivit acestuia, acum comunitatea Trostyanets și Trostyanets rămân zona care suferă cel mai mult din acțiunile ocupanților.

“Civilii sunt uciși, nu există electricitate în multe localități, nu există apă și nu există nicio modalitate de a livra medicamente… Dar, acolo unde există o oportunitate… voluntarii livrează…”,- A raportat Zhivitsky.

El a menționat că în Trostyanets este periculos doar să fii pe stradă, deoarece invadatorii împușcă civili.

“A fost împușcată o femeie care tocmai se deplasa prin oraș pe bicicletă. Ei nu dau ocazia să îngroape morții. Există o problemă foarte mare de depozitare a cadavrelor decedatului în morgă”, a spus șeful OVA.

Zhivitsky a adăugat, de asemenea, că femeile din comunitate dau naștere copiilor acasă, deoarece nu există nicio modalitate de a ajunge la spital, care a fost, de asemenea, bombardat în mod repetat de către ocupanți.

el a menționat că invadatorii au furat și ultima mașină de ambulanță, astfel încât medicii sunt fizic incapabili să plece pentru apel.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.