inamicul continuă să avanseze în est și a concentrat toate eforturile pe capturarea Regiunilor Luhansk și Donetsk/fotografia APUInamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunilor Luhansk și Donețk/foto a Forțelor Armate ale Ucrainei

avantajele rușilor în 1 până la 20 de echipamente din Donbas, așa cum a declarat președintele ucrainean Vladimir Zelensky cu o zi înainte, nu există.

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Zhdanov în emisiunea Radio NV.

“Dacă el (Zelensky – ed.) a vrut să sublinieze că în anumite zone, și nu în general, Rusia concentrează numărul trupelor sale pentru a crea un avantaj artificial într-o anumită direcție (atât în personal, cât și în echipament), Da, acest lucru este adevărat. Dar în direcția Luhansk, nu există un astfel de avantaj – de la 1 la 20 – în tehnologie”, a spus expertul.

el a clarificat că, probabil, direcția în cauză a fost Popasna.

Citește și:  apărătorii Ucrainei au demilitarizat Federația rusă de la aproape 30 de mii de ocupanți (infografic) Apărătorii Ucrainei au “demilitarizat” Federația rusă de la aproape 30 de mii de ocupanți (infografic) în Ucraina, Rusia a observat o schimbare în tactica utilizării armelor de precizie În Ucraina, Rusia a observat o schimbare în tactica utilizării armelor de înaltă precizie Rusia vrea să rămână mult timp în regiunea Kherson - inteligență Rusia vrea să rămână în regiunea Herson pentru o lungă perioadă de timp-informații

ceea ce a precedat

Pe 23 mai, Președintele Vladimir Zelensky, în timpul unui discurs la Davos, a declarat că armata rusă depășește forțele Forțelor Armate din Donbas – 1 la 20. 

“Nu avem suficient echipament. De ce? Pentru că luptăm împotriva unei puteri atât de mari și a unei armate uriașe a unei puteri. Au de 20 de ori mai multe echipamente. De douăzeci de ori. Acum este unul din douăzeci în Donbas. Imaginați-vă ce fel de oameni avem, ce fel de războinici puternici avem, ce fel de oameni avem? Unul din douăzeci. Pur și simplu nu vreau să moară sute de mii de oameni”, s-a adresat Zelensky Occidentului. 

războiul din Ucraina: date actualizate

Inamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunilor Luhansk și Donetsk. În timpul zilei, APU a respins 12 atacuri ale rușilor.

Luptele grele continuă pentru Severodonetsk, Lisichansk; ocupanții încearcă să ajungă pe autostrada Lisichansk-Bakhmut. Inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă.

Potrivit experților Institutului American pentru studiul războiului, invadatorii au eșuat deja în încercarea de a avansa la sud-est de Izyum din regiunea Harkov. 

Invadatorii avansează constant de la Popasnaya la Bakhmut, dar în viitor această mișcare va încetini, spun analiștii. 

În regiunea Kherson, inamicul construiește deja oa treia linie de apărare, ceea ce indică probabil intențiile trupelor rusești de a rămâne în regiune mult timp. 

Rusia continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *