expertul a explicat că va ajuta APU să protejeze Ucraina de atacurile cu rachete/foto REUTERSExpertul a explicat că va ajuta forțele armate ucrainene pentru a proteja Ucraina de atacuri cu rachete/foto de REUTERS

Luptătorii Forțelor Armate din Ucraina au nevoie de aviație. Avioanele vor proteja orașele ucrainene de rachetele inamice.

expertul în aviație Valery Romanenko a declarat pentru canalul 24 despre acest lucru.

“Vedeți cum rușii fac din orașele noastre un coșmar. Pur și simplu terorizează toate orașele fără excepție. Ei pot lovi Kharkiv, care este aproape de linia frontului, și Vinnița, care este la multe sute de kilometri distanță”, a spus Romanenko.

Citește și:  datorită lui HIMARS, rușii știu că sunt terminați - șeful inteligenței Mulțumită lui HIMARS, rușii știu că sunt terminați-șeful inteligenței comandantul 28 OMBr Vitaly Gulyaev a murit în sud comandantul 28 OMBr Vitaly Gulyaev a murit în sud

Potrivit acestuia, cele mai bune mijloace de combatere a rachetelor de croazieră inamice sunt luptătorii.

“Dacă Ucraina ar fi primit și radare speciale de la aliați, apărătorii noștri ar fi putut aduce procentul de rachete de croazieră doborâte la 60-70%. Cu ajutorul lor, armata ar putea determina punctul de intrare al rachetei pe teritoriul nostru, să urmărească traiectoria și să îndrepte luptătorii spre ea”, a explicat expertul în aviație.

În același timp, el a subliniat că aviația ar ajuta la contraofensiva armatei ucrainene și la eliberarea teritoriilor ocupate temporar.

Citește și:  Ucraina se pregătește pentru cele mai grave scenarii pentru participarea Belarusului la război-Ministerul de Interne Ucraina se pregătește pentru cele mai grave scenarii pentru participarea Belarusului la război-Ministerul Afacerilor Interne locuitorii din Zaporozhye și Nikopol au fost avertizați despre pericolul invadatorilor locuitorii din Zaporozhye și Nikopol au fost avertizați despre pericolul ocupanților

După cum a raportat UNIAN mai devreme, potrivit presei occidentale, conducerea Forțelor Aeriene ale SUA a ridicat problema posibilității de a instrui piloții ucraineni și de a oferi Ucrainei avioane americane de atac a-10 Warthog.

jurnaliștii notează că un astfel de plan are sens. Ucraina are nevoie de mai multă aviație și mai multe modalități de a distruge artileria și tancurile rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *