armata rusă se pregătește pentru o ofensivă în sud , a remarcat Serghei Kuzan/foto ua.depositphotos.com armata rusă se pregătește să atace spre sud , a remarcat Serghei Kuzan/foto ua.depositphotos.com

Trupele rusești încearcă să adune ultimele forțe capabile să profite de inițiativa din sudul Ucrainei.

Acest lucru a fost spus de expertul militar Serghei Kuzan în aerul Radio NV.

“În tot sudul, cred că vom vedea în continuare încercări de ofensivă rusă, deoarece sunt transferate unități mari de trupe amfibii. Undeva în jurul valorii de 14 BTG, adică este de 8,5 mii de trupe amfibii și va fi adus la 10-11 (mii). Acest lucru sugerează că rușii vor încerca să inverseze situația din sud în ansamblu. Vorbim despre Zaporozhye și direcția Mykolaiv”, a spus el.

“Avem încă bătălii mari în fața noastră, dar comanda noastră este conștientă de aceste planuri inamice, iar APU se pregătește să-și asume inamicul. Și în direcția Zaporozhye, în plus, transferă unități suplimentare de tancuri, deoarece în nord rușii văd că altfel pierd inițiativa”, a adăugat expertul.

Kuzan este sigur că situația va fi rezolvată în viitorul apropiat: “pentru că rușii nu au puterea pentru mai mult de un astfel de “salt” în acest moment.”

potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, atacurile de la tancuri, baril și artilerie rachetă au fost înregistrate în direcția South Bug în ultima zi. Inamicul lansează, de asemenea, atacuri aeriene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *