APU se îndreaptă spre Kherson /photo Center for Strategic Communications and Information SecurityAPU se îndreaptă spre Kherson/photo Center strategic communications and information security

Explozii și un incendiu au fost înregistrate în Herson în noaptea de 4 August. Aceste evenimente se referă la podul feroviar.

Șeful Consiliului Regional Kherson, Alexander Samoylenko, a povestit despre acest lucru în aerul “Espresso”.potrivit lui,nu există încă informații complete despre evenimentele de noapte. 

“Au fost explozii puternice și un incendiu în oraș în această seară, care sunt legate de podul feroviar. Avem două poduri Antonovsky în Kherson-automobile și căi ferate, evenimentele de noapte privesc podul feroviar. Nu avem încă informații complete despre ce s-a întâmplat și cum. Astfel de știri adaugă optimism, deoarece oprește mișcarea coloanelor ocupante care încearcă să se transfere pe malul drept al Niprului”, a declarat președintele Consiliului regional.

Samoylenko este sigur că APU face totul pentru a elibera Regiunea Kherson în viitorul apropiat.

reamintim, puțin mai devreme s-a raportat că pe malul drept al regiunii Herson, AFU a distrus sistemul de control și sprijinul armatei ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.