Mykolaiv a fost din nou decojit/fotografia lui Nikvety Mykolaiv a fost din nou decojit/fotografia lui Nikvety

Seara, explozii puternice au tunat în Nikolaev, un incendiu a început într-unul din cartierele orașului.

Despre aceasta în canalul Telegram primarul Nikolaev Alexander Senkevich a raportat.

“după explozii puternice în jurul orei nouă seara, un incendiu a început într-unul din cartierele orașului. Există, de asemenea, întreruperi cu lumina”, a spus el.

Senkevich a cerut cetățenilor să respecte cât mai mult regulile de siguranță.

Citește și:  inamicul folosește civilii ca scut uman în regiunea Kherson-Vasilyevskaya OTG Inamicul folosește populația civilă ca scut uman în regiunea Herson – Vasilyevskaya OTG  Rusia a schimbat planurile pentru Ucraina și sa concentrat pe sud-general Rusia a schimbat planurile sale pentru Ucraina și sa concentrat pe sud-General  ciocnirile Interetnice au început în armata rusă: a venit la fotografiere ciocnirile Interetnice au început în armata rusă: a venit la fotografiere

“Auziți o alarmă sau explozii – imediat la adăpost sau cel puțin departe de ferestre – în spatele a două pereți”, a adăugat el.

Amintiți-vă că astăzi, pe 2 August, pe cer peste regiunea Mykolaiv, apărătorii ucraineni au doborât patru rachete de croazieră rusești de tip X.

Ulterior, comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că opt rachete au fost trase asupra țării noastre din nordul Mării Caspice. Rusia a folosit bombardiere strategice Tu-95 (Tu-160). Șapte rachete inamice au fost doborâte.

După cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși au tras în două districte din Mykolaiv în această seară. Conform datelor preliminare, una dintre ele a fost trasă cu patru rachete MLRS “Smerch”, iar cealaltă cu opt rachete S-300.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.