rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/foto t.me/senkevichonline Rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/fotografie t.me/senkevichonline

În dimineața zilei de 28 iulie, trupele rusești au bombardat Mykolaiv. Explozii puternice au fost auzite în oraș, un rezident local a fost rănit.

Detalii despre consecințele bombardamentului din canalul său de telegramă au fost raportate de primarul Nikolaev Alexander Senkevich.

“Instituțiile de învățământ și clădirile rezidențiale au suferit astăzi de atacuri cu rachete. Teroriștii ruși nu se schimbă și bombardează cinic infrastructura civilă a lui Nikolaev. O altă școală din oraș este aproape complet distrusă. O parte din clădire s-a prăbușit acolo. Un gardian a fost rănit. Ferestrele și acoperișurile au fost sparte în casele private din apropiere. Racheta a lovit, de asemenea, teritoriul stației de apă a universității noastre de construcții navale, deteriorând camera de depozitare”, a spus el.

Senkevich a mai spus că pe teritoriul uneia dintre întreprinderile private, rămășițele mesei au luat foc din lovitura muniției. Incendiul a fost lichidat prompt de salvatorii serviciului de urgență de Stat. În ceea ce privește clădirile rezidențiale, în prezent se știe despre deteriorarea a două clădiri înalte.

actualizat . Mai târziu, primarul Nikolaev a publicat o fotografie a consecințelor loviturii:

“Stația de apă a Universității. Iată o astfel de pâlnie dintr-o coajă rusă formată aici. Din fericire, racheta a lovit o zonă deschisă și echipamentul de antrenament a supraviețuit. Doar camera de depozitare a fost distrusă parțial. În clădirile cu mai multe etaje din jurul ferestrelor sunt parțial deteriorate. De asemenea, ferestrele au fost dărâmate într-o biserică din apropiere.”

 rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/foto t.me/senkevichonline Rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/fotografie t.me/senkevichonline  rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/foto t.me/senkevichonline Rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/fotografie t.me/senkevichonline  rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/foto t.me/senkevichonline rușii au tras asupra lui Nikolaev pe 28 iulie/foto t.me/senkevichonline

Potrivit Serviciului de urgență de Stat din regiunea Mykolaiv, în timpul zilei, pe 27 iulie, au izbucnit cinci incendii în regiune din cauza bombardamentelor inamice.

 trupele rusești continuă să acopere regiunea Mykolaiv/fotografie facebook.com/DSNSMYKOL Trupele rusești continuă să coajă regiunea Mykolaiv/fotografie facebook.com/DSNSMYKOL  trupele rusești continuă să acopere regiunea Mykolaiv/fotografie facebook.com/DSNSMYKOL Trupele rusești continuă să coajă regiunea Mykolaiv/fotografie facebook.com/DSNSMYKOL  trupele rusești continuă să acopere regiunea Mykolaiv/fotografie facebook.com/DSNSMYKOL Trupele rusești continuă să coajă regiunea Mykolaiv/fotografie facebook.com/DSNSMYKOL

reamintim că ocupanții ruși au lovit suburbiile Kievului și o serie de alte regiuni din Ucraina în dimineața zilei de 28 iulie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.