APU apăra Ucraina în est/foto facebook.com/GeneralStaff.ua APU apăra Ucraina în est/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În noaptea de 23 iulie, exploziile au tunat în Kirillovka ocupată, regiunea Zaporozhye, în același timp, ocupanții au lansat o grevă de rachete lângă Zaporozhye.

Primarul din Melitopol Ivan Fedorov și președintele administrației militare regionale Zaporozhye Alexander Starukh scriu despre acest lucru în telegramă.

“Există neliniște în Kirillovka în această seară:explozii se aud la 3:00 și 5: 00. După atacurile reușite ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra bazelor militare din Melitopol și Mirny din Districtul Melitopol, ocupanții au început să-și aducă echipamentul militar, inclusiv la Kirillovka. Ei sperau că nici HIMARII noștri, nici luptătorii Forțelor Armate din Ucraina și mișcarea de rezistență nu îi vor duce acolo. Dar cineva a obținut-o cu siguranță”, a scris Fedorov.

Citește și:  Federația Rusă a lovit regiunile ucrainene dimineața: ce orașe au intrat sub foc Rusia a lovit regiunile ucrainene dimineața:care orașe au intrat sub foc  explozii au tunat lângă Kropyvnytskyi: o parte a orașului este fără lumină, sunt morți și răniți Exploziile au tunat lângă Kropyvnytskyi: o parte a orașului este fără energie electrică, Există morți și răniți  rușii au tras șase rachete S-300 la Mykolaiv: Kim a spus detaliile bombardamentului Rușii au tras șase rachete S-300 la Mykolaiv: Kim a spus detaliile bombardamentului

În același timp, Starukh a spus că la 6:30 A.M., rușii au lansat o lovitură de rachete pe teritoriul de pe linia de demarcație și în apropierea centrului regional al regiunii Zaporozhye.

Potrivit șefului OVA, ocupanții continuă să tragă la instalațiile de infrastructură civilă. Conform datelor preliminare, nu există victime.

După cum a scris UNIAN, pe 19 iulie, armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

Ulterior, deputatul Consiliului regional Serghei Khlan a clarificat că greva a fost provocată la baza ocupanților de la pod. potrivit lui, rușii au avut probleme cu transferul de arme grele și muniții către grupul lor de pe cealaltă parte a râului din cauza exploziei podului Antonovsky. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.