rușii au atacat din nou orașele ucrainene t.me/suspilnenews rușii au atacat din nou orașele ucrainene t.me/suspilnenews

Rușii au atacat Odessa cu patru rachete. Există un hit în portul maritim comercial Odessa.

după cum sa raportat în Ok “Pivden”, inamicul a folosit rachete de croazieră de tip “Caliber”.

“Două rachete au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, două au lovit facilitățile de infrastructură ale portului”, se arată în raport. 

Anterior, adjunct al Poporului din Ucraina Oleksiy Goncharenko a raportat că șase explozii au fost auzite în oraș.

“au existat deja 6 explozii în Odessa. Cei mai mulți dintre ei au fost doborâți de apărarea aeriană, dar există o sosire”, a menționat el.

Goncharenko a mai spus că a izbucnit un incendiu în portul Odessa.

Mai târziu, el a adăugat că Rusia a lovit portul Odesa, foc de rachete masive, două rachete a zburat. Există victime.

“Încă o dată, ei au arătat ce se ocupă cu ei sunt în valoare. Numai prin înarmarea Ucrainei, este posibil să se asigure cu adevărat exporturile agricole ucrainene”, a scris el.

Citește și:  un alt depozit al ocupanților ruși din Cernobayevka a fost distrus Un alt depozit al ocupanților ruși din Chernobayevka a fost distrus singurul pod peste Ingulets lângă Kherson este deteriorat: este important pentru ruși Singurul pod peste Ingulets lângă Kherson este deteriorat: este important pentru rușinu există o pregătire reală a ocupanților pentru referendumul din regiunea Kherson - Khlan nu există o pregătire reală a ocupanților pentru “referendumul” din regiunea Kherson – Khlan

în plus, Goncharenko a raportat o bătălie aeriană.

“Există o luptă de câini pe cer peste Odessa”, a scris el.

în prezent nu există informații oficiale în acest sens.

După cum a scris UNIAN, în această dimineață Rusia a atacat Kharkiv, Mykolaiv și regiunea Kirovograd. 

Războiul din Ucraina: date actuale

trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea întregului Donbass.

În 22 iulie, inamicul a efectuat din nou operațiuni de asalt în direcțiile Pokrovsky și pe teritoriul centralei termice Uglegorsk și a suferit din nou pierderi și s-a retras.

În direcția Slobozhansky, ocupanții își concentrează eforturile principale pe prevenirea avansării trupelor noastre către frontiera de stat a Ucrainei în nordul și nord-estul regiunii Harkov.

În direcția Yuzhnobuzhsky, inamicul continuă să apere pozițiile ocupate anterior, își concentrează eforturile asupra descurajării acțiunilor contraofensive ale forțelor de apărare ucrainene.

după cum spune articolul Forbes, săptămânile următoare pot deveni un punct de cotitură în față, iar viitorul războiului va depinde de modul în care se vor dezvolta evenimentele în iulie – August.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.