Expert a menționat că Ucraina are dreptul să lovească Podul Crimeei  REUTERSExpertul a menționat că Ucraina are dreptul de a lovi Podul Crimeei REUTERS

Ucraina are tot dreptul să lovească Podul Crimeei, care leagă peninsula ucraineană ocupată de Rusia.

Acest lucru a fost declarat de către expertul militar Oleg Jdanov.

“Avem tot dreptul, dacă se pune întrebarea astăzi sau mâine, dacă ne vor da rachete pentru a lovi la Podul Crimeei sau nu. Nu există nicio îndoială – doar grevă și asta este”, și-a exprimat opinia expertul.

Jdanov a subliniat că podul Crimeei este teritoriul Ucrainei anexat ilegal de Federația Rusă.

Citește și:  Podul Crimeei nu va fi un singur scop: generalul a explicat detaliile dezocupării din sudul Ucrainei “Podul Crimeei nu va fi un singur scop”: generalul a explicat detaliile dezocupării Sudului Ucrainei expert militar a spus cum Podul Crimeei poate fi distrus (video) Un expert militar a spus cum Podul Crimeei poate fi distrus (video)

“Podul se sprijină pe țărmul nostru de la țărmul nostru 12 mile marine – este aproape 20 km – acesta este teritoriul nostru. Acestea sunt apele noastre teritoriale. Nu există întrebări aici. Vom efectua pur și simplu o operațiune contraofensivă pentru a ne elibera teritoriile până la granițele din 1991, pe care întreaga lume le–a recunoscut”, a explicat expertul.

După cum a raportat UNIAN, pe 16 iulie, consilierul șefului OP Alexey Arestovich a spus că podul Crimeei așteaptă soarta “turnurilor Boiko”.

și astăzi Duma de stat adjunct din “regiunea Crimeea” Mihail Sheremet amenințat o “lovitură zdrobitoare” la Kiev în cazul în care Ucraina atacă Podul Crimeea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.