Gărzile naționale distrug ocupanții din Severodonetsk/screenshotGărzile naționale distrug invadatorii din Severodonetsk/screenshot

Soldații Gărzii Naționale a Ucrainei, împreună cu frații lor gemeni, continuă să distrugă ocupanții ruși din Severodonetsk.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al NSU.

Lupta pentru Severodonetsk continuă. În fiecare minut soldații ucraineni sunt angajați în lupte acerbe cu invadatorii. Un fragment din unul dintre ei a fost arătat ucrainenilor.

Imaginile arată modul în care gardienii naționali lucrează armonios asupra ocupanților, situați într-una din clădirile orașului. 

“Fără odihnă, somn și cel puțin câteva minute de tăcere, gardienii, împreună cu frații lor din alte forțe de apărare, țin orașul. Luptele pentru Severodonetsk continuă. Inamicul primește de la armata noastră ceea ce merita să moară”, se spune în mesaj.

Citește și:  în regiunea Harkov, invadatorii au ridicat un ponton care traversa râul (foto) În regiunea Harkov, invadatorii au ridicat un ponton care traversa râul (foto)  rușii au bombardat regiunea Kharkiv: trei morți, mulți răniți Rușii bombardat regiunea Kharkiv: trei morți, mulți răniți Federația Rusă asaltă Severodonetsk cu o intensitate ridicată de artilerie și atacuri aeriene - capul șanțului Federația Rusă asaltează Severodonetsk cu o intensitate ridicată de artilerie și lovituri aeriene – șeful șanțului turnurile încă ard inteligent: focul s-a mutat în fântână “Turnurile Boyko” încă ard: focul s-a mutat în fântână un alt soldat American a murit în Ucraina Un alt soldat American a fost ucis în Ucraina

anterior, videoclipul arăta activitatea de luptă a apărătorilor ucraineni din Brigada 10 de asalt montan pe un tanc mobil de invadatori ruși. Armura rusă a fost distrusă de o rachetă ghidată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.