Alexey Arestovich/photo UNIAN

Consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich prezice că fasciștii ruși vor crește numărul de atacuri cu rachete de croazieră pe teritoriul ucrainean.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, el a spus acest lucru în aerul teletonului Informațional.

“Ei au încă o sursă foarte puternică de rachete. Ne vor lovi până la sfârșitul conflictului, iar acest lucru poate crește. Trebuie să fim pregătiți pentru asta. Ei vor lovi, de asemenea, orașe, Kiev. Când va eșua pe uscat și în aer, vor încerca să aranjeze lovituri de rachete”, a spus Arestovich.

Potrivit acestuia, inamicul a introdus 90% din potențialul său militar pe teritoriul Ucrainei, o treime din care a fost deja neutralizată – distrusă sau incapabilă.

“Există anumite rezerve, până la 10 batalioane-grupuri tactice. Dar pe o asemenea scară de ostilități, nu trebuie să vă faceți griji deloc. Nu există unde să luați altele noi. Ei pot “răzui împreună” ceva, unde 10 mii, dar dacă pierd câteva sute de mii pe zi, atunci vor fi suficienți timp de 10 zile”, a adăugat Arestovici.

Rusia a invadat teritoriul Ucrainei pe 24 Februarie, în jurul orei 5: 00. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.

acțiunile Kremlinului au fost condamnate de aproape întreaga lume.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *