REUTERS

După realocarea sa în funcția de șef al Băncii Centrale a Rusiei, Elvira Nabiullina poate merge în Ucraina pentru a organiza așa-numita cifră de afaceri a rublei în teritoriile ocupate temporar.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de telegramă de către președintele Comisiei Rada Supremă pentru finanțe, Taxe și politica vamală Daniil Getmantsev.

“A devenit cunoscut faptul că Banca Centrală achiziționează urgent 62 de noi corturi ale armatei pentru instituțiile sale de teren. Acestea sunt unități militare speciale ale Băncii Centrale, care sunt angajate în deservirea atât a unităților militare, cât și a organizării circulației monetare în acele teritorii în care nu există încă sucursale staționare ale autorității de reglementare. Ei intenționează să pună două tipuri de corturi – corturile APM-12 și m-10. Aceste date indică o posibilă aterizare rapidă-un batalion de angajați ai Băncii Centrale, aproximativ 300 de persoane”, a spus Hetmantsev.

pe 24 februarie, Rusia a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei, aruncând principalele sale forțe să ia cu asalt Kievul.

După ofensiva nereușită, teroriștii s-au concentrat pe bombardarea altor orașe, terorizarea civililor, inclusiv prin blocarea evacuării și livrării de alimente și confiscarea așezărilor individuale.

În toate satele și orașele ocupate temporar din 24 februarie, civilii rezistă invadatorilor, iar autoritățile locale refuză să coopereze cu teroriștii.

deci, la începutul lunii martie în Herson, orășenii au întrerupt campania de propagandă a Federației Ruse despre presupusa creare a “Republicii Populare Herson”, dar rușii nu și-au abandonat intențiile de a organiza administrațiile de ocupație pe teren.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.