Rusia suferă pierderi grele în luptele pentru oraș/facebook.com/sergey.gaidai.loga Rusia suferă pierderi grele în luptele pentru oraș/facebook.com/sergey.gaidai.loga

Trupele rusești își vor risipi potențialul ofensiv în luptele pentru Severodonetsk.

Acest lucru este menționat în raportul Institutului American pentru studiul războiului (ISW).

În prezent, ocupanții urmăresc să captureze Severodonetsk și Lisichansk, astfel încât comanda Federației Ruse să poată raporta cetățenilor săi despre “eliberarea” întregii regiuni Luhansk.

Citește și:  le este frică de o contraofensivă APU: o coloană inamică de 27 BMP - 1 a fost văzută la 40 km de Kherson Le este frică de o contraofensivă APU: o coloană inamică de 27 BMP-1 a fost văzută la 40 km de Kherson rușii vor fi foarte trist: Arestovich despre modul în care MLRS pe termen lung va afecta cursul luptelor “Rușii vor fi foarte triști”: Arestovich cu privire la modul în care MLRS pe distanțe lungi va afecta cursul luptelor bombardarea de către ocupanții regiunii Dnipropetrovsk: doi copii și mama lor au fost răniți Bombardarea de către ocupanții din Regiunea Dnipropetrovsk: doi copii și mama lor au fost răniți

Dar este puțin probabil ca trupele rusești să aibă forțele necesare pentru a cuceri un teritoriu semnificativ în regiunea Donetsk după pierderi suplimentare în jurul Severodonetsk.

“Forțele rusești sunt în mod evident limitate de terenul din Donbas și vor continua să se confrunte cu probleme atunci când traversează râul Seversky Donets pentru a finaliza încercuirea Severodonetsk-Lisichansk și pentru a se deplasa mai la vest de estuar în direcția Slavyansk prin Raygorodok”, spun analiștii.

războiul din Ucraina: date actuale

Inamicul și-a concentrat eforturile pentru a captura regiunile Luhansk și Donetsk. Rușii au avansat adânc în Severodonetsk, dar apărătorii ucraineni își păstrează pozițiile. 

APU reușește să efectueze anumite operațiuni militare locale în oraș, a declarat șeful Luhansk Ova, Serghei Gaidai.

În același timp, inamicul continuă să acopere zonele de frontieră ale Ucrainei pentru a distrage forțele ucrainene și, de asemenea, păstrează nave cu lansatoare de rachete în Marea Neagră.

În același timp, Forțele Armate ucrainene își continuă contraofensiva în direcția Kherson. Linia vitală de aprovizionare la sol a Trupelor de ocupație ale Federației Ruse la granița regiunilor Kherson și Mykolaiv a fost amenințată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.