calibru rachetă/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse calibru rachetă/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Federația Rusă păstrează nave echipate cu un total de 24 de rachete Kalibr în Marea Neagră.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al Comandamentului operațional “Sud”.

“Gruparea navală a flotei inamice din partea de nord-vest a Mării Negre este formată acum din două submarine de suprafață și două echipate cu un total de 24 de “calibre”, precum și cu 2 BDK”, a declarat departamentul.

Astfel, amenințarea loviturilor de rachete rămâne relevantă atât din mare, din aer, cât și din uscat.

Citește și:  Noua ofensivă în 2023: fostul consilier al ministrului de Interne a prezis cât va dura războiul O nouă ofensivă în 2023: fostul consilier al ministrului de Interne a prezis cât va dura războiul Zelensky: rușii nu vor avea un spate sigur nicăieri pe pământul ucrainean pe care l-au ocupat Zelensky: rușii nu vor avea un spate sigur nicăieri pe pământul ucrainean pe care l-au ocupatîn regiunea Dnipropetrovsk, rușii au lovit cartierul Nikopol, a izbucnit un incendiu în regiunea Dnipropetrovsk, rușii au lovit cartierul Nikopol, a izbucnit un incendiu

Anterior, președintele american Joe Biden a semnat un nou pachet de asistență militară în valoare de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina. 

Pachetul include, de asemenea, patru lansatoare de rachete și muniții suplimentare, aducând numărul de sisteme de rachete de artilerie extrem de mobile pe care Statele Unite le furnizează Ucrainei la 12.

Din numărul total de promise 8 HIMARS au fost deja livrate în Ucraina. Până în prezent, peste 100 de luptători ucraineni au fost instruiți în cadrul sistemului.

la 10 iulie 2022, a devenit cunoscut faptul că Himars făcea lucruri absolut teribile cu armata rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.