Venediktova a povestit despre prima suspiciune a ocupantului rus pentru violul unei femei din regiunea Kiev/ua.depositphotos.com

Procurorul General Irina Venediktova a povestit despre prima suspiciune a ocupantului rus pentru violul unei femei din regiunea Kiev.

Ea a raportat acest lucru pe Facebook.

“Primim informații operaționale despre crimele sexuale ale armatei ruse în teritoriile ocupate și în “puncte fierbinți”. Procurorii din regiunea Kiev au identificat un militar rus care a ucis un bărbat neînarmat și și-a violat în mod repetat soția”, a spus Venediktova.

Într-unul din satele districtului Brovarsky, ocupantul a intrat într-o casă privată și l-a împușcat pe proprietar. După aceea, invadatorul beat, împreună cu colegul său, au violat în mod repetat soția civilului ucis, amenințând-o cu violență și arme.

“El chiar a amenințat copilul ei mic, care era cu victima”, a adăugat Procurorul General.

Ea a menționat că servicemanul Federației Ruse a fost informat despre suspiciunea de încălcare a legilor și obiceiurilor de război. El a fost pus pe lista căutată și o petiție pentru reținerea sa a fost depusă la instanță.”vom găsi fiecare ticălos și îl vom face să răspundă în cea mai mare măsură a legii”, a subliniat Venediktova.

anterior, informații despre acest criminal au apărut în rețea. Rețeaua a arătat, de asemenea, o fotografie a comandantului rus Mihail Romanov și a familiei sale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.