Vladimir Zelensky și Vladimir Putin/colaj UNIANVladimir Zelensky și Vladimir Putin/colaj UNIAN

Moscova este pregătită pentru negocieri cu Ucraina și repetă deja un mare Acord de pace în propriile sale condiții. Implementarea unui astfel de plan ar putea duce la un alt război.avocatul rus, avocatul și politicianul de opoziție Mark Feigin au avertizat despre acest lucru într-un interviu acordat TSN.

Potrivit acestuia, Rusia dorește să folosească acordurile “cu cereale” ca motiv formal pentru încetarea focului.

“Moscova repetă de fapt un mare Acord de pace, dar absolut nu-i pasă de cereale. Dar, în primul rând, ei doresc ca acordul “cerealelor” să devină un motiv pentru încetarea focului în sud, ceea ce înseamnă consolidarea liniei de confruntare așa cum este acum. Acesta este un alt mod de a forța Kievul să renunțe la planurile de a ocupa Kherson, în general, întregul mal drept al Niprului”, a adăugat avocatul.

opoziționistul a cerut să nu creadă Kremlinul.

“Nu poți avea niciodată încredere în Kremlin, în niciun caz. Întotdeauna înșelat. Întotdeauna. 100%. Și numai din această cauză – tranzacțiile cu “cereale” sunt o minciună completă, după părerea mea. Cred că aceste acorduri “cereale” nu vor funcționa în favoarea Kievului”, crede Feygin.

El este sigur că Rusia nu va renunța niciodată la confiscarea întregii Ucraina:

“În acest caz, Moscova, după ce a acumulat forțe, a reformatat, a fabricat cantitatea necesară de arme, va găsi din nou un motiv și va ataca din nou Ucraina. În cazul în care consecința acestui eșec, să-l numim că pentru moment, nu va exista nici un colaps al Rusiei în sine, cu excepția cazului în care procesele de colaps al guvernului rus în sine începe.”anterior, expertul militar Oleg Jdanov a declarat că Putin este puțin probabil să decidă să declanșeze un război nuclear. Amenințarea că armele nucleare vor deveni ultimul argument în război este foarte scăzută.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.