soldații noștri au provocat pierderi invadatorilor ruși/foto REUTERS soldații noștri au provocat pierderi invadatorilor ruși/foto REUTERS

Apărătorii noștri au doborât 2 avioane inamice și 2 vehicule aeriene fără pilot peste Donbass astăzi.

Acest lucru a fost raportat în centrul de presă al forțelor comune, informând despre situația operațională din direcțiile Donetsk și Lugansk.

Se remarcă faptul că în ziua curentă, pe 4 mai, armata Grupului Forțelor Unite a respins cu succes 11 atacuri inamice. Datorită acțiunilor și abilităților abile, soldații noștri au provocat pierderi ocupanților ruși.

“Unitățile de apărare aeriană de pe cerul Donbass-ului ucrainean au doborât 2 avioane inamice Su-30 și 2 vehicule aeriene fără pilot de tip Orlan-10 și ZALA-421”, se arată în raport.

apărătorii ucraineni au distrus, de asemenea, 5 tancuri, 7 vehicule blindate de luptă și 5 vehicule inamice.

În zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic” Vostok ” pentru o zi, pe 4 mai, armata ucraineană a eliminat 36 de ocupanți ruși.

Potrivit OTU “Vostok”, pe 4 mai, forțele de ocupație ruse au efectuat două atacuri asupra pozițiilor apărătorilor ucraineni.

“Pierderile inamicului s – au ridicat la: 36 de personal, BMP – 2, BTR-2, la -3”, se spune în raport.

după cum a raportat UNIAN, 12 atacuri inamice au fost respinse pe teritoriul regiunilor Donețk și Luhansk în timpul zilei, pe 3 mai.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *