53 luptători de brigadă au eliberat un sat în direcția Donetsk/screenshotLuptătorii brigăzii 53 au eliberat un sat în direcția Donetsk/screenshot

Ca urmare a acțiunilor de succes, forțele armate ale Ucrainei au eliberat și, în cele din urmă, au eliminat una dintre așezările din direcția Donetsk de trupele de ocupație rusești.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a celui de-al 53-lea OMBr. Prințul Vladimir Monomakh.

Potrivit raportului, luptătorii Batalionului 24 de asalt separat” Aidar ” au participat, de asemenea, la eliberarea satului ucrainean de invadatorii ruși.

Acum satul arată mai mult ca o fantomă: echipament militar “mort”, case sparte și amintiri teribile ale populației civile – spun militarii.

Brigada nu raportează despre ce localitate vorbește. Armata ucraineană a predat alimente, medicamente și necesități de bază rezidenților locali.

Washington Post scrie că Rusia va trebui în curând să admită că nu este în măsură să captureze întregul Donbass. În același timp, armata ucraineană are șansa de a profita de inițiativă datorită artileriei mai avansate, în special “Himars”americane.

Anterior, UNIAN a raportat că luptătorii armatei ucrainene au recâștigat controlul asupra a 44 de așezări din Regiunea Herson. Cu toate acestea, cea mai mare parte a regiunii este încă sub ocupație temporară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *