situația din Donbas este complicată , dar controlată/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Situația din Donbas este dificilă , dar controlată/foto facebook.com/GeneralStaff.ua 10 atacuri ale ocupanților ruși au fost respinse astăzi în direcțiile Donețk și Lugansk.

Potrivit Grupului forțelor comune, situația din Donbas este dificilă, dar controlată.

De-a lungul întregii linii de apărare, inamicul folosește avioane de luptă, lansatoare multiple de rachete, artilerie de calibru mare, tancuri, mortare ale diferitelor sisteme, lansează atacuri cu rachete și bombe asupra instalațiilor de infrastructură civilă, zone rezidențiale pașnice, distruge clădiri administrative, spitale, școli și grădinițe.

“Apărătorii ucraineni din grupul forțelor Unite au respins 10 atacuri inamice. Lupta cu ocupantul continuă în alte trei locații”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că în timpul zilei de ieșire, militarii au distrus:

De asemenea, unitățile de apărare aeriană din cerul Donbass-ului ucrainean au doborât trei vehicule aeriene fără pilot de tip Orlan-10.

după cum a raportat UNIAN, în ultima zi în direcțiile Donețk și Lugansk, apărătorii ucraineni au respins 18 atacuri ale ocupanților ruși și au “demilitarizat” 13 tancuri rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *