forțele de operațiuni speciale ale Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus o coloană inamică/fotografie facebook.com/usofcom/

Forțele de operațiuni speciale din Ucraina au adus artileria ucraineană în coloana inamicului, care sa mutat în țările noastre. Rezultatul, ca întotdeauna, este spectaculos.

Distrugerea unei alte coloane rusești a început să se răspândească online pe 20 martie. Acum detaliile locației nu sunt dezvăluite. Dar eliminarea inamicului a fost confirmată pe pagina oficială a SSO pe Facebook.

“”Raportez la valid: dacă coloana a intrat…”. Acesta este următorul nostru raport către poporul ucrainean. V-am jurat un jurământ de credință și ne îndeplinim promisiunea: în spatele adânc al inamicului, soldații forțelor de apărare ucrainene au distrus o altă coloană de ruși. Acest lucru s-a întâmplat în strânsă colaborare cu colegii noștri de la Direcția Generală de informațiiMinisterul Apărării al Ucrainei și Legiunea georgiană. La locul exploziei, forța de muncă a inamicului nu este supusă identificării”, se spune în mesaj.anterior, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a asigurat că rezistența totală față de ocupanții ruși continuă. Da, MTR a distrus complet vehiculele de sprijin care nu au reușit să ajungă la destinație.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.