ocupanți furtună Azovstal  photo UNIAN ocupanți furtună Azovstal photo UNIAN

Rușii au găsit un trădător dintre foștii angajați ai uzinei Azovstal, care le-a arătat pasaje subterane secrete sub teritoriul întreprinderii, iar acum invadatorii asaltează aceste tuneluri.

Acest lucru a fost anunțat de către consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerashchenko.

“Gunoiul rus a găsit un trădător dintre angajații uzinei (Azovstal – UNIAN), un electrician care a arătat tuneluri care duc subteran pe teritoriul uzinei. Și ieri rușii au început să asalteze aceste tuneluri, folosind informațiile pe care le-au primit de la trădător”, a spus Gerashchenko.

El a subliniat că acesta este motivul pentru care propagandistul rus Vladimir Solovyov a sosit brusc de la Moscova la Maripol.

“Pentru că i s-a promis că ieri Teritoriul Azovstal va fi asaltat de gunoi rus și va putea filma “Victoria” ticăloșilor ruși asupra apărătorilor ucraineni. Ieri acest lucru nu sa întâmplat, apărătorii noștri continuă să apere teritoriul Azovstal”, a subliniat Gerashchenko.

Consilierul a adăugat că fapta eroismului fără precedent în lume, curajul apărătorilor noștri vor fi incluse în manuale, iar gunoiul care a arătat pasaje secrete subterane care se află sub teritoriul uzinei Azostale va “găsi cu siguranță glonțul sau cărămida pe cap.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *