APU reușește să lovească rutele de aprovizionare ale armatei inamice/t.me/landforcesofukraine APU reușește să lovească rutele de aprovizionare ale armatei inamice/t.me/landforcesofukraine

APU “va câștiga din ce în ce mai mult un avantaj” în artilerie, pe măsură ce armele occidentale avansate ajung pe prima linie.

fostul general-locotenent american Mark Hertling a scris despre acest lucru pe Twitter.

Potrivit lui Hertling, forțele rusești folosesc tactici studiate de ani de zile în Donbas și în direcția Kherson – bombardamente masive de artilerie, teroarea locuitorilor locali, restaurarea rutelor logistice.

În același timp, APU reușește să lovească rutele de aprovizionare ale armatei inamice, deși lanțurile de aprovizionare ale Federației Ruse sunt ” încă eficiente Armata americană notează pierderea “oribilă” a echipamentelor și echipamentelor rusești și scăderea moralului inamicului. 

El a comparat luptele pentru est cu boxul.

“Acesta este un meci de box la categoria grea. În două luni de lupte, nu a existat încă o lovitură eliminatorie. Acest lucru se va întâmpla atunci când forțele rusești vor deveni mai epuizate”, a spus Hertling.

Citește și:  KyivPride a cerut să-l demită pe Arestovich din cauza declarațiilor despre LGBT, el a răspuns KyivPride a cerut să respingă Arestovich din cauza declarațiilor despre LGBT, el a răspuns Ucraina a returnat cadavrele a încă 35 de apărători morți Ucraina a returnat cadavrele a încă 35 de apărători morțiKoshevoi a mărturisit că îl face să plângă Koshevoi a mărturisit că îl face să plângă

Războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile pentru a captura Severodonetsk. În acest moment, luptele acerbe continuă în oraș. După cum sa raportat seara, pe 20 iunie, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, APU controlează doar teritoriul uzinei Azot.

ofensiva inamicului continuă în direcția Bakhmut.

În același timp, apărătorii ucraineni au oprit asaltul trupelor rusești în Marinka – inamicul a fugit fără glorie. 

Rusia a lansat atacuri aeriene asupra regiunilor Sumy, Harkov și Mykolaiv.

în apele Mării Negre și Azov, 5 transportatori de arme de înaltă precizie sunt pregătiți pentru atacuri cu rachete asupra obiectelor de pe teritoriul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.