A 54-a brigadă AFU a distrus efectiv un tanc inamic/captură de ecranBrigada 54 AFU a distrus efectiv un tanc inamic/screenshot

Grupul de luptă K2, care aparține celei de-a 54-a brigăzi mecanizate separate, numită după hatmanul Ivan Mazepa, a publicat un alt videoclip despre distrugerea echipamentului militar inamic la marginea orașului Maryinka, regiunea Donetsk.videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a grupului de luptă.

Pe înregistrarea de la o înălțime, puteți vedea cum rezervorul este subminat efectiv și turnul este rupt.

“”Turiștii “conduceau prin câmp, uitându-se la câmpurile ucrainene, unde, între timp, băieții curajoși din grupul K2 cu o altă unitate celebră erau angajați în”însămânțarea cerealelor”. Și s-a dovedit că acea mașină “turistică” s-a întâlnit cu semănătorii noștri. Și s-a stricat pentru totdeauna”, a scris armata ucraineană.

ce se știe despre pierderile inamice în război

Timp de 107 zile de război la scară largă, Forțele Armate ale Ucrainei au “otkobzonat” aproape 32 de mii de soldați ruși. Numai în ultima zi au fost eliminate două sute de ocupanți. În plus, soldații noștri au distrus o cantitate imensă de echipamente inamice: tancuri, avioane, sisteme de apărare aeriană, rachete de croazieră și altele asemenea.

Inamicul a suferit cele mai mari pierderi în ultima zi în direcțiile Harkov și Bakhmut.anterior, UNIAN a raportat că armata rusă a pierdut deja mai mult de 40% din numărul total de tancuri de luptă pe care le avea înainte de invazie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.