suspecții au contribuit la activități de informații și subversive în interesul Federației Ruse/foto facebook.com/sergey.gaidai.loga Suspecții au contribuit la activități de informații și subversive în interesul Federației Ruse/foto facebook.com/sergey.gaidai.loga

în Lysychansk, Regiunea Luhansk, mai mult de 50 de persoane sunt suspectate de a transmite informații despre Forțele Armate ale Ucrainei ocupanților ruși.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“SBU și poliția au efectuat o verificare cuprinzătoare a persoanelor din Lisichansk de pe dispozitive mobile, care ar fi putut “fuziona” informații despre armata noastră. Este semnificativ faptul că agenții ruși au transmis date prin rețeaua de satelit Starlink. Acestea sunt cele instalate în toate gumstab-urile noastre”, a subliniat Gaidai.

În special, ofițerii de aplicare a legii au verificat peste 50 de persoane care erau prea ocupate să împărtășească informații cu canalele Telegram rusești. “Acțiunile lor ar putea contribui la activități de informații și subversive în interesul Federației Ruse”, a declarat președintele OVA.

“Au venit, au luat ajutor umanitar, au cerut ajutor, l-au primit și, fără a părăsi sediul, au trădat Ucraina. Știau că ucid și distrug cu acțiunile lor. De ce ai predat-o pe a ta? SBU a descoperit deja canale de comunicare între reprezentanții ocupanților cu așa-numiții detectori de incendiu”, a adăugat Gaidai.

Potrivit acestuia, acum mesajele au început să se răspândească în conținutul pro-rus al rețelelor sociale – avertismente cu privire la activitatea profesională a serviciului special ucrainean și recomandări pentru limitarea temporară a activității informatorilor în detrimentul Ucrainei.

Citește și:  New Federal District: RosSMI a aflat planurile Federației Ruse pentru partea ocupată a Ucrainei “Noul District Federal”: RosSMI a aflat planurile Federației Ruse pentru partea ocupată a Ucrainei setea de profit și putere: ciocnirile dintre colaboratori au început în regiunea Zaporozhye Setea de profit și putere: ciocnirile dintre colaboratori au început în regiunea Zaporozhye un om va fi judecat în regiunea Kiev pentru predarea membrilor autoapărării locale ocupanților În regiunea Kiev, un om va fi judecat pentru predarea membrilor locale de auto-apărare a ocupanților  Balance, Danilchenko și alții: trădătorii Ucrainei au căzut sub sancțiunile UE Saldo, Danilchenko și alții: trădătorii Ucrainei au căzut sub sancțiunile UE

Anterior, Ministerul de Interne a raportat că numai în prima săptămână a lunii iunie au fost reținuți peste 30 de sabotori, dintre care 11 direct la Kiev. De la începutul invaziei militare ruse în Ucraina, forțele de ordine au reținut peste 800 de persoane care sunt membre ale DRG, inclusiv peste 80 de grupuri subversive.

Se remarcă faptul că rușii au pregătit o mulțime de oameni care se aflau în țara noastră sub acoperire pentru a informa ocupanții. Acum, accentul activității poliției vizează combaterea activităților de colaborare și sabotaj în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.