comandourile Gărzii Naționale au ambuscadat invadatorii din Donetsk/Screenshot comandourile Gărzii Naționale au ambuscadat invadatorii din Donetsk/Screenshot

Soldații detașamentului forțelor speciale ale Gărzii Naționale a Ucrainei au eliminat grupurile de observare ale rușilor din regiunea Donetsk în loc cu echipamentul lor.

o fotografie a muncii spectaculoase a gardienilor a fost publicată pe canalul YouTube al NSU.

Se remarcă faptul că inamicul a încercat să ia o poziție pentru observarea și desfășurarea operațiunilor de sabotaj și recunoaștere. Cu toate acestea, gardienii și-au descoperit mișcarea și i-au ambuscadat.

După munca exactă a lunetiștilor, comandourile NSU au terminat ocupanții în câteva minute cu foc dens de la AGS, Corsair ATGM și arme mici.

autostrada care leagă Donețk cu Harkov poate deveni o nouă țintă a Federației Ruse

Acest lucru este raportat de Ministerul britanic al apărării cu referire la informații. Ocupanții ruși continuă bombardarea țintită a liniei de-a lungul autostrăzii E40 care leagă Donețk și Harkov.

Astfel, ei încearcă să preia controlul de ea, în scopul de a avansa în continuare din regiunea Donetsk la Harkov. Se remarcă faptul că bătăliile din partea stafidelor continuă să se concentreze de-a lungul axei autostrăzii E40.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.