bătăliile foto din Regiunea Luhansk continuă pe 19 martie 2022 facebook.com/sergey.gaidai.loga luptele foto din Regiunea Luhansk continuă pe 19 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/sergey.gaidai.loga  bătăliile foto din Regiunea Luhansk continuă pe 19 martie 2022 facebook.com/sergey.gaidai.loga  luptele foto din Regiunea Luhansk continuă pe 19 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/sergey.gaidai.loga  bătăliile foto din Regiunea Luhansk continuă pe 19 martie 2022 facebook.com/sergey.gaidai.loga

soldații Gărzii Naționale au oprit ofensiva inamicului pe Rubezhnoye și au distrus 20 de ocupanți.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către șeful administrației militare-civile regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Rubezhnoye și Popasnaya sunt ucraineni. Toate orașele din regiune sunt sub foc. Patru morți și 10 răniți. Peste 50 de clădiri au fost avariate. Luptele pentru Rubezhnoye și Popasnaya continuă. Garda Națională a oprit ofensiva asasinilor lui Putin din Staraya Krasnyanka ocupată temporar la frontiera ucraineană. În timpul bătăliei, au distrus douăo duzină de ocupanți ruși i-au forțat să se retragă. Trupele inamice și-au însoțit acțiunile ofensive cu o bombardare de patruzeci de minute a orașului din mortare și artilerie cu butoi”, a scris Gaidai.

el a menționat, de asemenea, că Severodonetsk, Lisichansk, Girskoye, Kremennaya, Privolye, Zolotoe erau sub foc în timpul zilei.

Potrivit lui Gaidai, au fost avariate 19 clădiri rezidențiale cu mai multe apartamente și 19 clădiri rezidențiale private, două instituții medicale, facilități de infrastructură critică, depozite și dependințe.

sunt morți în Severodonetsk și Rubezhnoye.

“Există 23 de așezări complet și 7 parțial fără alimentare cu gaz, aproximativ 35 de mii de abonați în total. 38 de așezări au fost dezactivate–26 complet, 12 parțial. 103 mii 490 de consumatori sunt fără energie electrică. Situația din jurul alimentării cu căldură și apă rămâne neschimbată”, a scris el.

anterior s-a raportat că a fost convenit un nou coridor umanitar în Regiunea Luhansk: evacuarea cu autobuzele este așteptată de la Severodonetsk, Rubezhny, Popasnaya, Lisichansk. În jurul orei 14: 00 va exista un tren de evacuare din Novozolotarevka.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.