Gauleiter din regiunea Zaporozhye Evgeny Balitsky a semnat unGauleiter din regiunea Zaporozhye Evgeny Balitsky a semnat un” decret “privind” naționalizarea proprietății “/screenshot

Așa-numitul “președinte” al CAA din regiunea Zaporozhye, colaboratorul Yevgeny Balitsky a semnat un decret privind “naționalizarea” proprietății Ucrainei.

Acest lucru este raportat de mass-media rusă. 

Colaborator Balitsky a semnat un decret privind ” naționalizarea proprietății aparținând Ucrainei.” Scopul ” documentului “se numește” asigurarea nevoilor statului legate de îmbunătățirea eficienței generale și a orientării sociale a economiei”, precum și”păstrarea patrimoniului național pentru locuitorii regiunii Zaporozhye”. 

Citește și:  Turcia a pregătit o foaie de parcurs pentru deblocarea exporturilor de cereale ucrainene Turcia a pregătit o “foaie de parcurs” pentru deblocarea exportului de cereale ucrainene proprietatea și vitele sunt distruse: o femeie care a scăpat din regiunea Kherson a povestit despre ocupație (video) “Proprietatea și vitele sunt distruse”: o femeie care a scăpat din regiunea Kherson a spus despre ocupație (video)  invadatorii au încărcat oțelul ucrainean în Mariupol: consilierul primarului a informat când și unde va fi trimis Ocupanții încărcate oțel ucrainean în Mariupol: consilierul primarului a spus când și unde va fi trimis

Printre obiectele pe care ocupanții intenționează să le însușească în acest fel se numără terenurile, resursele naturale, obiectele sectoarelor strategice ale economiei și așa mai departe. 

După cum a raportat UNIAN, în ajunul membrului Comitetului Internațional al Consiliului Federației Federației Ruse, Serghei Tsekov, a declarat că guvernul rus intenționează să – și însușească Teritoriile Ucrainei-zonele ocupate temporar din regiunile Donbass, Herson și Zaporozhye. Kremlinul spune că acest lucru nu este încă posibil.

Tot mai devreme, Yevgeny Balitsky, “gauleiter” al rușilor din partea ocupată temporar a regiunii Zaporozhye, a fost informat despre suspiciunea de a comite activități de colaborare conform materialelor serviciului de securitate al Ucrainei. 

De asemenea, sa raportat că jurnaliștii au arătat o fotografie a gauleiterului secret din Kherson. Jurnaliștii au reușit să obțină fotografii ale ocupației secrete” Primarul ” din Kherson, Alexander Kobets. Fața lui este ținută secretă de ocupanții ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.