Malomuzh: există trei scenarii pentru un război suplimentar/facebook.com/GeneralStaff.ua

Războiul din Ucraina dezlănțuit de Rusia lui Putin poate continua în trei scenarii, potrivit generalului armatei Ucrainei, șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (2005-2010) Nikolay Malomuzh.

el a spus acest lucru într-un interviu cu Apostrophe.

Iată scenariile exprimate de Malomuzh:

Conform previziunilor sale, primul scenariu este probabil cel mai realist. Cu toate acestea, Putin încearcă să ridice miza și să avanseze într-o serie de direcții, să profite de Mariupol și de Sudul Ucrainei.”va fi un proces dificil, dar multe depind de succesul Forțelor Armate ale Ucrainei”, a subliniat el.

a doua componentă a numit presiunea puternică asupra agresorului din Statele Unite și țările UE, precum și ONU.

“În viitor, vedem că va fi implicat și președintele chinez Xi Jinping, care își va forma și poziția, ceea ce l-ar evidenția ca participant la stabilizarea proceselor mondiale, inclusiv Ucraina și Rusia. Se pare că ocupă un format intermediar. Dacă acest format funcționează împreună cu eforturile Forțelor Armate ale Ucrainei și eforturile diplomatice, atunci există o perspectivăopriți războiul extrem de repede. Poate fi de două până la patru săptămâni. Dacă acest format se descompune, va exista un război prelungit”, crede Malomuzh.anterior, Secretarul de Stat american Anthony Blinken a declarat că Statele Unite nu cred în starea de spirit a președintelui rus Vladimir Putin pentru cooperarea diplomatică cu Kievul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *