invadatorii vor avansa în două direcții/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Invadatorii vor avansa în două direcții/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Generalul Forțelor Armate din Ucraina, Serghei Krivonos, a numit două domenii principale în care armata rusă va încerca să atace în viitorul apropiat.

el a anunțat acest lucru în aerul canalului TV “24”.

Potrivit acestuia, ocupanții nu își abandonează planurile de a ataca și de a profita de noi teritorii. În special, crede el, aceasta se referă la două domenii.

În primul rând, aceasta este o ofensivă asupra Zaporozhye. Krivonos a explicat că aceasta este una dintre principalele sarcini pentru ocupanți – de a captura orașul. Ei vor continua să facă acest lucru.

“Iar a doua direcție este direcția Kharkiv-Slavyansk, unde pot încerca, de asemenea, să înconjoare unitățile AFU prin transferarea rezervelor și a descoperirilor”, a spus generalul AFU.

Citește și:  ocupanții din Kherson au furat o navă de pasageri pentru a transporta armata peste Nipru Ocupanții din Herson a furat o navă de pasageri pentru a transporta armata peste Nipru  ocupanții au tras în regiunea Sumy din mortare, lansatoare de grenade și arme autopropulsate Ocupanții au tras în regiunea Sumy din mortare, lansatoare de grenade și tunuri autopropulsaterușii au tras la Bakhmut de patru ori de la uragane: cel puțin 3 morți și 3 răniți rușii au tras la Bakhmut de patru ori de la” uragane”: cel puțin 3 morți și 3 răniți

El a menționat că pauza operațională, despre care toată lumea vorbește acum, nu înseamnă că inamicul s-a calmat. “Ocupanții schimbă tactica, schimbă ordinea de utilizare a unităților lor din față”, a spus Krivonos.

în opinia sa, armata rusă este acum în căutarea de locuri unde pot lovi armata ucraineană.

După cum a raportat UNIAN, Zelensky a fost numit o nouă greșeală strategică a Rusiei: Alexey Arestovici a spus că Federația Rusă transferă foarte activ trupe în Kherson capturat de câteva zile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.