APU va primi în curând arme noi-Malomuzh/facebook.com/GeneralStaff.ua APU va primi în curând arme noi-Malomuzh/facebook.com/GeneralStaff.ua

Cursul ostilităților din estul Ucrainei se va schimba în săptămâna viitoare și jumătate după ce AFU primește o nouă parte din asistența militară occidentală.

Această prognoză a fost exprimată de fostul șef al Serviciului de Informații Externe Nikolay Malomuzh, scrie “astăzi”.

“Furnizăm noi rezerve, acestea au ajuns deja literalmente în ultimele zile. Și cea mai recentă tehnologie. Nu a sosit încă totul, dar în săptămâna viitoare sau un an și jumătate din SUA, Marea Britanie și țările europene vor sosi. Este deosebit de important mijloacele de rachete care erau îndoielnice… Ca un “uragan”, de exemplu, o” tornadă “- vom avea fonduri de acest fel”, a spus Malomuzh.

Potrivit previziunilor sale, apărătorii ucraineni vor putea atinge orice țintă.

“Lângă Severodonetsk, Kramatorsk, Lisichansk, în toate direcțiile rutelor pe care încearcă acum să le blocheze, în alte direcții – Kherson, Kharkiv, unde putem lovi întregul sistem de artilerie cu rază lungă de acțiune, toate mijloacele de rachete-și “tornade” și “uragane” și alte sisteme puternice care lucrează la trupele noastre și ne distrug orașele. Aici putem livra cele mai puternice lovituri, le putem distruge și apoi putem efectua contraatacuri foarte puternice sau operațiuni tactice ofensive”, a explicat el.

Malomuzh observă că punctul de cotitură al războiului va permite forțelor speciale ucrainene să-și arate puterea. În special, forțele de reacție rapidă.

“Poate fi Severodonetsk, direcția Donetsk, direcția Kherson, direcția Izyum. Acum este doar vârful când pot da, în primul rând, o mustrare foarte puternică inamicului, pe de altă parte, să dea un motiv pentru a lansa operațiuni ofensive”, a spus el.anterior, expertul militar Mikhail Zhirokhov a declarat că Federația Rusă a schimbat tactica în Ucraina din cauza noii “date sacre”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.